PLC- ja HMI-laitteistojen ja ohjelmistojen määrittelyt, käytettävyysanalyysit ja auditoinnit

Tarvitsetko asiantuntevaa apua kertomaan laitetoimittajallesi miten haluat projektisi toteutettavan? Osaatko vaatia toimittajaa toteuttamaan projektisi parhaalla mahdollisella tavalla?

 Haluatko itse ylläpitää eri toimittajien laatimia ohjausohjelmistoja, mutta ne on dokumentoitu jollain muulla kielellä kuin englanniksi tai muulla ymmärtämälläsi kielellä?

Oletko tyytymätön tilanteeseen, jossa laitteen PLC- tai HMI-ohjelmistosuunnittelu kestää kauemmin kuin on ajateltu, vaikka laitteiston ja mekaniikan tai prosessin puolesta se olisi lähes identtinen aiemmin toimitetun kanssa?

Raportoiko asiakkaasi sinulle laitteisto-ongelmista etenkin alasajojen ja/tai sähkökatkojen jälkeen? Onko laitteiston toiminnassa ja käytössä epämukavuuksia tai epäloogisuuksia?

Usein edellä mainittuihin ongelmiin on syynä ohjausohjelmisto tai -laitteisto, jota ei syystä tai toisesta ole rakennettu systemaattisesti ja johon samasta syystä on vaikeaa ja aikaavievää tehdä muutoksia ja/tai lisäyksiä.

Ota yhteyttä Induconiin. Katselmoimme ohjelmistot puolueettomasti, useiden automaatiolaitteistojen ja teollisuus- ja koneautomaatioympäristöjen tuntemuksen tuomalla ammattitaidolla