Anode Cast

PLC

YRITYSESITTELY

Inducon Oy on perustettu vuonna 2005 toimittamaan korkealaatuisia palveluita teollisuuden sekä laite- ja järjestelmätoimittajien automaatiotarpeisiin.

Inducon Oy:llä on laaja ja monipuolinen kokemus eri teollisuudenaloilta sekä useista PLC- sekä DCS-järjestelmistä kenttäinstrumentointia, sähkökäyttöjä ja erikoismittalaitteita unohtamatta.

Inducon Oy:n kokemus on laajaa, monipuolista ja kansainvälistä, kattaen monta teollisuudenalaa, niin kone- kuin prosessiautomaatiota, erilaisia maantieteellisiä ympäristöjä Euroopasta, Kiinaan ja Intiaan, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan.

Inducon ei ainoastaan tarjoa korkealaatuisia toteutuspalveluita vaan myös kertoo miten suunnitellaan laadukas PLC- tai DCS-järjestelmä.

Inducon voi auttaa teitä jo laitteistojen hankintavaiheessa. Varmista hankintasi tarkka ja edullinen määrittely hyvissä ajoin.

Ottakaa yhteyttä mikäli tarvitsette erityistä näkemystä, taitoa ja soveltamiskykyä vaativaa apua automaatioprojekteihinne ja haluatte varmistaa, että projektinne lähtee nopeasti ja oikeansuuntaisesti liikkelle heti alusta lähtien.